vrijdag

Nieuwe huurder sportcentrum De TreffersPluryn huurt etage nieuw sportcentrum Treffers

Pluryn huurt 1000m2 van het nieuwe multifunctionele sportcentrum van de Groesbeekse voetbalvereniging De Treffers. Op 16 april 2009 ondertekenen beide partijen een huurovereenkomst. De oplevering van het sportcentrum is ongeveer juni 2010. Een deel van de dagactiviteiten van Pluryn zal dan verhuizen van het activiteitencentrum aan de Zevenheuvelenweg 16 in Groesbeek naar Sportpark Zuid.

Beide organisaties profiteren van deze constructie. Pluryn beschikt straks over een modern activiteitencentrum. Bovendien kan een aantal cliënten overdag vrijwilligerswerk doen in het restaurant, kantine, bij de receptie en onderhoud van de velden. De Treffers hebben een solide huurder, die allerlei hand- en spandiensten levert.

Hele etage
Jan Hendriks: “In overleg met de gemeente is gekozen om ook te kijken naar andere huurders voor ons nieuwe sportcentrum. Onze activiteiten zijn voornamelijk ’s avonds en het gebouw staat overdag leeg. Ik raakte met Pluryn in gesprek.” Esther Nelissen, manager Groesbeekse Tehuizen/Pluryn: “Het idee ontstond om een hele etage te huren voor dagactiviteiten. De cliënten die nu hun dagbesteding op de Zevenheuvelenweg 16 krijgen, kunnen daar dan terecht.”de plek waar de nieuwe accommodatie gebouwd gaat worden, op de achtergrond
het hoofdveld.Vernieuwend
Voetbalvereniging De Treffers houdt van vernieuwing en loopt bij ontwikkelingen graag voorop. Pluryn zoekt altijd mogelijkheden om cliënten een plaats in de samenleving te geven. Henk van den Broek, manager Dagbesteding bij Pluryn houdt zich met integratie bezig: “Een groep cliënten gaat helpen met het terreinonderhoud. Ook in de kantine, het restaurant en de receptie kunnen zij meewerken. Het is een uitstekende manier om mensen met een handicap te integreren in de samenleving.”De ondertekening is uitgevoerd op 16 april in het clubhuis De Treffers, Namens Pluryn ondertekende Rob de Jong, voorzitter Raad van Bestuur. Voorzitter Bert Janssen vertegenwoordigde De Treffers.
bron: http://www.pluryn.nl