videobeelden Quick'20 - Lienden (RTV Oost)

Quick '20 1 - Lienden 4-1

----------------------------------------------------------------------

Quick '20 houdt druk op WKE na winst

Quick '20 heeft vanmiddag de hoop op de titel nog springlevend gehouden. Quick '20 won met 4-1 van FC Lienden, naderde koploper WKE tot op twee punten en pakte ook de tweede periodetitel. FC Lienden dreigt door de nederlaag naast alles te grijpen. Achilles '29 en De Treffers maken door de nederlaag van FC Lienden de grootste kans op een vervangende periodetitel.

Nadat Frank Hol namens Lienden en Kevin Winkelhuis voor Quick '20 een mogelijkheid hadden gemist opende Sargon Gouriye voor Quick '20 de score na een vrije trap van Sander van der Meer. Lienden doelman Freek Toren werd gehinderd, maar de scheidsrechter keurde de treffer goed. FC Lienden moest na ongeveer een half uur met tien man verder nadat Roel Hendriks zijn tweede gele kaart kreeg na vasthouden van Gouriye.

Na de pauze buitte Quick '20 de man meer situatie goed uit en maakt alweer via Gouriye na ruim een uur 2-0. Lienden kwam nog wel terug. In de 80e minuut kopte Jordi Brands de 2-1 binnen, maar een minuut later was het alweer 3-1 via Kevin Winkelhuis. In de laatste minuut scoorde Marco Aydin nog namens Quick '20 en zette de 4-1 eindstand op het bord.