woensdag

De Treffers - NEC (beker 31-10)
Kaartverkoop De Treffers – NEC !!Let op: Alleen voorverkoop!!

Woensdag 31 oktober 2007 (20.00 uur) zal De Treffers tegen NEC spelen voor de derde KNVB-bekerronde op Sportpark Zuid. Voor deze wedstrijd zijn alleen kaarten verkrijgbaar in de voorverkoop. De verkoop begint vanaf aanstaande zondag 14 oktober en ziet er als volgt uit:


Voorverkoop:

Zondag 14 oktober
13.00-14.30 en
16.30-17.30
Kantine
Maandag tot en met vrijdag
18.00-20.00
Kantine
Zaterdag 20 oktober
17.00-18.00 Kantine

De leden moeten ook entree betalen. Kaarten kosten € 10,00 voor volwassenen, jeugd t/m 14 jaar en 65 plussers betalen € 5,00. Er zijn geen zitplaatsen verkrijgbaar.
Dinsdag 30 oktober is de laatste mogelijkheid om kaarten te kopen bij De Treffers.
De kassa’s moeten woensdag 31 oktober gesloten blijven.
Er komen nog verkooppunten bij.

**************************************
Bereikbaarheid sportpark Zuid.
1e parkeerterrein aan 't Nijerf is voor de genodigden op vertoon van P-kaart.
2e parkeerterrein aan 't Nijerf, achter het hoofdveld, is voor het publiek bestemd.
Parkeren is ook mogelijk op het parkeerterrein van Dancing De Hoeve aan de Herwendaalseweg.
Langs de Nieuwe Drulseweg mag aan een kant in de berm geparkeerd worden.
Parkeren langs 't Nijerf wordt aan beide zijden niet toegestaan, mede om de vrije doorgang voor hulpverlenende diensten ten allen tijden te waarborgen.
*************************************
www.detrouwehonden.nl (De Treffers-Nec nieuws)

ook de trouwe NEC fans kennen Jan Maas nog!!
*************************************

van de NEC Forza site:

In de ban van de beker
Door: Spuit Elf | Gepubliceerd: 03-10-07 10:08

Alweer een kwart eeuw geleden bezocht ik voor het eerst een uitwedstrijd van NEC. Op de Wageningse Berg speelde NEC voor de beker tegen de plaatselijke eerstedivisieclub. Het werd een deceptie. Mijn helden Frans Janssen, Harry Schellekes en de piepjonge Henk Grim lieten zich die woensdagavond eenvoudig met 3-1 afbluffen. Wonderwel liep het bekeravontuur dat seizoen toch nog goed af omdat er in die tijd een dubbele ontmoeting werd afgewerkt en NEC in Nijmegen na een strafschoppenserie doorbekerde. Uiteindelijk bleek dit een van de eerste hoofdstukken te zijn van een heus voetbalsprookje dat eindigde in Nou Camp.

Vanaf dat seizoen hebben bekerwedstrijden een speciale plek in mijn hart. Hoogte- en dieptepunten van �cupfighter NEC� wisselden elkaar in al die jaren af. Het bereiken - maar helaas verliezen - van de bekerfinales in 1994 en 2000 tegen Feyenoord en Roda JC, de gewonnen krakers in De Meer en in De Alkmaarderhout, de blamages tegen de amateurs van NSVV en DWV in de jaren tachtig en de pijnlijke nederlaag een paar seizoenen geleden uit tegen Sparta Rotterdam.

Wat is dat toch, die liefde voor het bekertoernooi? Misschien wel �het onomkeerbare� van zulke wedstrijden, zoals Louis van Gaal dit vorige week nog treffend formuleerde. Maar het is toch ook zeker het besef dat de KNVB-beker feitelijk de enige �chte prijs is die een club als NEC ooit zal kunnen pakken. Naast het winnen van een wereldkampioenschap door het Nederlands Elftal is het mijn ultieme voetbaldroom om ooit eens mee te maken dat NEC de nationale beker aan Nijmegen schenkt.

Na Engeland en Duitsland barstte het bekertoernooi vorige week eindelijk ook los in Nederland. Drie avonden lang heb ik gekluisterd gezeten aan radio, TV en teletekst. Ik heb met bewondering gekeken naar de amateurs van Kozakken Boys, verbaast het administratieve geklungel van PSV gevolgd en intens genoten van de uitschakeling van Willem II, AZ en vooral Vitesse. Het voetbal was zeker niet van topniveau maar door de spanning en beleving van bekerwedstrijden is het voor de ware liefhebbers prachtig om te zien.

Als allerlaatste in de rij was NEC donderdagavond aan de beurt. Met de schaamteloze vertoning in Enschede van vier dagen daarvoor nog in het achterhoofd, gaf ik eerlijk gezegd geen cent voor onze kansen. Maar het liep anders. Zoals een echte cupfighter betaamt, legde NEC direct vanaf de aftrap veel strijdlust aan de dag en dwong zo het nodige geluk af. Iets voor middernacht kon televisiekijkend Nederland rechtstreeks zien hoe NEC in de verlenging het eerste succes van dit seizoen behaalde en FC Twente uit het toernooi kegelde.

Als climax op drie dagen heerlijk bekervoetbal werd na afloop van FC Twente-NEC de loting verricht door Peter Wisgerhof. Omdat op sommige avonden nu eenmaal alles meezit, werd NEC aan De Treffers gekoppeld en spelen er in de vierde ronde een groot aantal eredivisieclubs tegen elkaar. Als NEC volgende maand in Groesbeek geen fout maakt dan zullen er maximaal zeven eredivisionisten bij de laatste zestien zitten. En dan te bedenken dat toppers als PSV en AZ het bekertoernooi nu al vaarwel gezegd hebben. Zal het na al die verloren bekerfinales dit seizoen dan eindelijk gaan gebeuren?


chrisl - 03-10-07 12:41
ik kan mij aardig vinden in jouw verhaal.
maar vergeet niet, dat de Treffers niet voor niets een ronde verder zijn, en dat geld ook voor de andere niet-eredivisie clubs.
zulke ploegen hebben in principe niets te verliezen dus blijven ze maar knallen.

net zoals wij vorig jaar toch 1 punt wegsleepte als eerste bij AZ uit, waar je vanuit ging dat je met 0 punten naar huis ging, zo zal de treffers ons ook kunnen zien.

ik wil me daarom ook nog niet wagen aan een voorspelling tegen de Treffers. NEC is zeker favoriet, maar de wedstrijd zal niet makkelijker gewonnen worden dan dat men denkt!
NEC heeft het toch vaak lastig tegen dit soort clubs.

greetz:
chris
flipsen - 03-10-07 13:31
mooi stukje spuit 11 maar verkoop de huid nooit voor de beer geschoten is .......dat zou jij toch moeten weten !
Andrew - 03-10-07 16:48
Erg goed geschreven en kan mij er ook helemaal in vinden. En volgens mij verkoopt hij nog helemaal geen huid, zoals hierboven staat geschreven. Er staat juist een vraagteken, wat meer de 'hoop op' laat zien. En die heb ik ook weer elk jaar

**********************************************