donderdag

verslag Quick'20 - De Treffers

Het seizoen is begonnen!!

Voor de rood- zwarten is de spanning groot vandaag. Met twee nederlagen en vandaag een uitwedstrijd tegen Quick ’20 op het programma, gaat De Treffers een belangrijke middag tegemoet.

Vanaf minuut één is van die spanning niks te merken in het elftal van Eus Marijnissen. Met het positieve voetbal aan de kant van De Treffers wordt Quick’20 langzaam teruggedrukt . Dit leidt niet tot grote kansen voor de Groesbeekse Hoofdklasser.
Zo schiet Roel Fernand na twee minuten in de handen van keeper Romph en eindigen een aantal doelpogingen als corner.
Na een half uur spelen schiet Rob Zegers na een mooie aanval net over het doel van Quick ’20.
Net voor de rust krijgt De Treffers de beloning voor het harde werken. Een individuele actie van Said Echargui, gevolgd door een schot van deze snelle aanvaller, resulteert in een doelpunt voor de rood- zwarten.
In de extra tijd van de eerste helft neemt Quick’20 een gevaarlijke vrije trap. De Treffers komt goed weg, de bal raakt de buitenkant van de paal.

De tweede helft is lastiger voor De Treffers. In de 55e ligt het spel een aantal minuten stil, na een ongelukkige actie van Jim van Alst en zijn collega van Quick ’20. Voor beiden ook een minder prettig gevolg. De één verlaat het veld op de brancard, de ander verlaat het veld na het zien van een rode kaart.
De Treffers heeft het met tien tegen elf erg moeilijk. Toch was Aleh Putsila dichtbij een doelpunt voor zijn club. De oplettende nummer tien van De Treffers ziet in de 63e minuut keeper Romph ver voor zijn doel staan. Het schot van Putsila vanaf de middenlijn belandt op het dak van het doel.

Tegen het einde van de wedstrijd komt De Treffers een aantal keren goed weg. Jordi Kamphuis en Tim Engbers staan gelukkig niet op scherp, en zo blijft het 0-1 voor De Treffers.

De eerste drie punten zijn binnen en gaan terecht mee naar Groesbeek. Het seizoen is begonnen!
Volgende week speelt De Treffers thuis tegen HSC ’21. De wedstrijd begint om 14.30 uur.
*******************************************************************
Verslag van de Quick'20 site

Zwarte zondag voor Wouter Weusthof

Zondag 16 september 2007 gaat voor Wouter Weusthof (foto) de geschiedenis in als een zwarte zondag. De middenvelder, die dit seizoen overkwam van RSC Rossum, brak zondag in de thuiswedstrijd tegen De Treffers zowel zijn scheen- als kuitbeen. De blessure is nog veel pijnlijker dan de 1-0 nederlaag die de zwart-witten leden.

De zware blessure van de middenvelder werd veroorzaakt door De Treffers-speler Van Alst, die voor zijn grove charge terecht de rode kaart kreeg. Weusthof maakte dat niet bewust mee, kermend van de pijn werd hij per brancard van het veld gedragen. Zijn been is zondagavond in het gips gezet, de artsen spraken van 'mooie breuk', maar dat was niet meer dan een pleister op de wonde. Wouter Weusthof is zeker een half jaar uitgeschakeld.
En dan werd er natuurlijk ook nog gevoetbald. Het duel werd beslist door Said Echargui, die met een vreemde stuit doelman Jeroen de Romph verraste. Quick'20 probeerde na de 0-1 vlak na rust nog wel de gelijkmaker te forceren, maar het positiespel van Quick'20 was te ver beneden het vereiste niveau om de Groesbekers, die hun eerste overwinning pakten, hiermee te verrassen.

Quick'20-De Treffers 0-1 (0-1)
43. Echargui 0-1.
Quick'20: De Romph, Lage Venterink, Van Halteren, Holterman, Lamberink; Weusthof (55.J.Duesman), M.Duesman, K.Winkelhuis; Van der Meer (75.Damink), Kamphuis, Engbers.
Scheidsrechter: Holties. Rode kaart: 55. Van Alst (De Treffers).