donderdag

Trainer HSC '21 naar FC Emmen


Krabbe bij de presentatie van vandaag


Paul Krabbe blijft voorlopig ook aan bij HSC'21

Paul Krabbe wordt met onmiddellijke ingang de nieuwe trainer van FC Emmen. De 52-jarige trainer uit Losser volgt bij de Drentse club uit de Eerste Divisie de onlangs ontslagen Gerry Hamstra op.

Krabbe gaat zijn functie bij FC Emmen voorlopig combineren met het trainerschap bij HSC'21, zolang de Haaksbergenaren geen nieuwe trainer hebben gevonden. Dat hebben de trainer en het bestuur van HSC'21 donderdagavond afgesproken. Voorzitter Willy Sticker is blij met de loyaliteit van Krabbe: 'Hij heeft aangegeven HSC'21 absoluut niet in de steek te willen laten.'

Omdat FC Emmen haar wedstrijden speelt op vrijdagavond en overdag traint ziet Sticker geen problemen in een combinatiefunctie. 'Krabbe blijft de trainingen verzorgen op dinsdag en donderdag en zal bij de wedstrijden ook als coach aanwezig zijn.' Het is de bedoeling dat de vrijdagavondtraining verzorgd gaat worden door assistent-trainer Erik Koppelman.

'Voor ons is het een vervelende verrassing, maar voor Krabbe is dit een mooie kans om alsnog aan de slag te gaan bij een mooie profclub. Ik weet zeker dat hij voldoende eergevoel heeft om zijn werk bij HSC'21 op een uitstekende manier af te maken', aldus Willy Sticker.

Voor Krabbe is het een nieuwe kans in het betaald voetbal. In 2002 moest hij gedwongen vertrekken bij FC Zwolle, ondanks dat hij de club naar de Eredivisie loodste.

bron:
zondaghoofdklasse.nl


filmpje van Emmen tv