dinsdag

Tom Verhaar vertrekt bij De Treffers

Bennekom haalt met Tom Verhaar eerste versterking binnen
De linkervleugelverdediger stapt over van de Groesbeekse hoofdklasser De Treffers.

Verhaar (25) komt nu voor het derde jaar uit voor De Treffers, een topclub in het Nederlandse amateurvoetbal. Hij strijdt dit seizoen met het Emmense WKE, de Groesbeekse rivaal Achilles'29 en het verrassende FC Lienden om de titel in de hoofdklasse C van het zondagvoetbal. Verhaar heeft een basisplaats bij de Groesbeekse club.

"We zijn zeer blij met zijn komst", vertelt Wim IJkhout, bestuurslid technische zaken van Bennekom. "Tom Verhaar is aanvallend en verdedigend vanaf de linkerkant erg sterk. Hij is echt een versterking voor onze selectie."

Met de transfer van Verhaar maakt Bennekom duidelijk volgend seizoen een stap omhoog te willen maken. De club wil de toppers ook voor volgend seizoen aan zich binden. Daartoe behoren zeker middenvelder Ruben de Goede en centrumverdediger Wouter Lamers. "En het betreft nog meer spelers", zegt IJkhout, "want we willen zorgen voor stabiliteit. Met Verhaar maken we alvast duidelijk dat we echt in kwaliteit investeren, want we willen onze selectie op hoog niveau brengen. Daarvoor gaan we de komende tijd gesprekken voeren met de selectiegroep. We willen snel duidelijkheid."

Verhaar groeide op bij Eldenia in Arnhem. Hij doorliep daarna de jeugd bij Vitesse en koos na een verblijf bij Jong Vitesse achtereenvolgens voor RKHVV in Huissen, De Bataven uit Gendt en De Treffers. IJkhout hoopt in de komende tijd nog meer versterkingen te presenteren.

bron:
De Gelderlander

klik hier voor bericht op de website Bennekom