zaterdag

spelersnieuws

GROESBEEK - De Treffers heeft de selectie voor volgend seizoen al in grote lijnen vormgegeven. De hoofdklasser bouwt komend seizoen onder de nieuwe trainer Johan de Kock grotendeels op dezelfde selectie.


Van de huidige hoofdmacht van de Groesbeekse voetbalclub liggen inmiddels al elf spelers vast. Een enkeling had nog een doorlopend contract, vorig seizoen voor twee jaar afgesloten, en verder kwam de technische commissie afgelopen maand met een stel tot overeenstemming voor komend seizoen.

Zeker is dat de trouwe dienders Erik Makaay, Jasper Zuidwijk en Saïd Echarqui ook volgend seizoen nog op sportpark Zuid voetballen. En verder liggen ook Bas Bakker, Fabian Peppinck, Bjorn Suppers, Ahmet Kilic, Jim van Alst, Robin Janssen, Ricky Bochem en Rick Hubers voor een extra jaar vast.

De Treffers zet bovendien in op eigen jeugd. Vier tot zes A-junioren worden bij de selectie gevoegd, onder wie de zeventienjarige aanvaller Derk de Bruin die donderdagavond tegen WKE de hele wedstrijd meespeelde. Ook A-junior Dirk Visser is al zeker van een plek in de hoofdmacht. De Treffers versterkte zich eerder voor komend seizoen al met Frits van Putten en Orin de Waard (beiden JVC Cuijk) en Davy van Verseveld (DIO'30).

De Kock, volgend seizoen trainer van de Groesbeekse ploeg, heeft uiteraard een flinke stem in de verdere aanvulling van de selectie. "Hij heeft nu geen club, hij is druk bezig om zich op De Treffers voor te bereiden", weet Gerrit Langeveld, voorzitter van de technische commissie van De Treffers. "Hij heeft zo ook zijn wensen en zal sommige spelers waar we nog niet tot overeenstemming mee zijn gekomen nog eens willen beoordelen."
uit de Gelderlander