De Treffers - Markelo (beker)

dinsdag 10 februari De Treffers - Markelo 20:15 uur (beker) 7-1
Said Echargui (2x), Aleh Putsila ( 2x), Derk de Bruijn (speler A1), Kevin Sissing (1x) en Dirk Visscher(speler A1)

Babberich en De Treffers bekeren verder

Babberich heeft vanavond in de vierde ronde van de Oostelijke districtsbeker met 4-1 gewonnen van Achilles '29. Babberich bereikte daarmee de laatste 16. De ruststand in Groesbeek was 1-0 voor Babberich.

Babberich leverde veel strijd en Achilles '29 begon niet scherp genoeg. Het stond mede daarom al na tien minuten 1-0 door een doelpunt van Simon Rooks. Na de pauze zette Achilles '29 alles op de aanval en dat resulteerde in de gelijkmaker van Luuk 'd Hooghe.

Lang kon Achilles niet nagenieten van het doelpunt, want Mohassin Ouchenne zette Babberich weer op een 2-1 voorsprong. Achilles ging opportunistisch spelen en liet verdedigend steken vallen. Terwijl Thijs Hendriks en Ivo Rigter namens Achilles op de paal schoten waren aan de andere kant Sander Kuiperij en Leon Romer wel succesvol en zorgden ervoor dat Babberich met 4-1 won.

De Treffers won thuis met 7-1 van tweede klasser Markelo en bereikte daarmee ook de volgende ronde. Markelo kon het tot de rust nog een beetje bijbenen en hield de schade tot 2-1 beperkt. Na de pauze werd het verzet van Markelo definitief gebroken en schopte De Treffers er nog vijf in. Saïd Echarqui, Aleh Putsila scoorden twee keer en Kevin Sissing, Derk de Bruijn(A1) en Dirk Visscher(A1) maakte er een.