zondag

districts beker

De Treffers boekte een verdiende maar moeizame 2-1 overwinning op Hatert. De Groesbekers hadden veel moeite om een gaatje te vinden tegen het compact spelende Hatert. De Treffers had veel balbezit maar wist zich met name in de eerste helft weinig kansen te creeeren. Kevin Sissing en Maikel Michels scoorden voor De Treffers, waarna Hatert het slotakkoord had.

Acht van de negen clubs uit het district Oost hebben de poulefase van de districtsbeker overleefd. Alleen Germania sneuvelde, doordat NEC dinsdagavond met 6-0 won van Quick 1888. Het al uitgespeelde Germania werd daardoor op doelsaldo uitgeschakeld.

HSC'21 maakte het zichzelf nog erg lastig tegen tweedeklasser De Tubanters. De Haaksbergenaren verloren met 3-2 en bleven De Tubanters daarmee nipt voor op doelsaldo. Er leek geen vuiltje aan de lucht toen Gerard Monnikhof en Shiwan Hamdaziz HSC'21 op een 0-2 voorsprong zetten, maar De Tubanters kwam sterk terug. Toen de eindstand al op het bord stond miste HSC'21 nog twee (!) strafschoppen. Zowel Holtkamp als Monnikhof faalden vanaf elf meter.

Door een 2-4 zege bij Woezik bleef De Bataven zonder puntverlies. De Gendtenaren hadden het wel een helft lang lastig met Woezik. Het kwam nog wel op 0-1, maar de derdeklasser kwam al snel op gelijke hoogte en kreeg bovendien kansen op meer. Nog in de eerste halft kwamen de bezoekers opnieuw op voorsprong, waarna De Bataven in de tweede helft snel orde op zaken stelde. In de slotfase kon de thuisclub nog een keer tegenscoren.

FC Lienden kon zich zelfs een nederlaag met zeven doelpunten verschil veroorloven tegen NSC, maar het won ook de laatste poulewedstrijd. In Nijkerk werd het 0-2. Roel Hendriks voor rust en Erik de Kruik na rust zorgden voor de treffers.

WSV, Quick'20, Babberich en Achilles'29 plaatsten zich al eerder voor de tweede ronde.
bron:
zondaghoofdklasse.nl

Dinsdag 02 september speelde De Treffers voor de districtsbeker in en tegen Hatert,
eindstand is 1-2 voor De Treffers daarmee zijn ze poulewinnaar en gaan ze door naar de volgende ronde.

*************************************************

De Treffers deed er erg lang over om het klassenverschil in de wedstrijd tegen AVW'66 in cijfers uit te drukken. Pas in het laatste kwartier vonden de Groesbekers het net en uiteindelijk werd er toch nog drie keer gescoord. Twee keer Saïd Echargui en één keer Maikel Michels haalden de trekker over
(bron: zondaghoofdklasse.nl)

Website AVW'66
-------------------------------------------------------

De Treffers heeft de eerste wedstrijd van het bekertoernooi met 3-0 gewonnen van RKHVV
1-0 Saïd Echargui (11)
2-0 Kevin Sissing (28)
3-0 Aleh Putsila (49)