woensdag

voorbeschouwing inhaalprogramma 24 februari

De Treffers is de 24ste vrij, er dan een inhaalronde gepland. Onderstaan vindt je wedstrijden welke op de rol staan:

24-feb-2008
14:00 uur Babberich - HSC '21/Brein De Buitenboom (Babberich)

14:30 uur Enschede SC 1 - Rheden 1 Het Diekman (Enschede)

14:00 uur Sneek - Quick '20 1 Sportpark v.v. Sneek

14:00 uur WKE - Lienden 1 Sportpark Sluisvierweg
-----------------------------------------------------------
Inhaal C: Topper tussen WKE en F.C. Lienden

Zondag moet het een prachtige vroege lentedag worden als we de weersdeskundigen mogen geloven. Een extra goede reden dus om weer eens de velden van de Hoofdklassers in C te bezoeken. Er lijkt dan ook geen enkele reden om de topper tussen WKE en F.C. Lienden niet door te laten gaan.

Deze wedsrijd werd twee keer eerder afgelast omdat het veld in Emmen vanwege de vorst onbespeelbaar zou zijn. De belangen zijn groot. Bij winst van WKE komt de ploeg uit Emmen naast Achilles '29 op de eerste plaats en haakt het op de vierde plaats staande F.C. Lienden even af voor de strijd om het kampioenschap. Ook voor Achilles '29, dat tijdens deze inhaalronde niet speelt, staan er belangen op het spel. Bij puntverlies van Lienden kan Achilles het kampioenschap in de tweede periode vieren.

Onderin moet Sportclub Enschede winnen van Rheden om zicht te houden om degradatie te ontlopen. Maar het rommelt aardig in Enschede. Sportief gaat het slecht en onlangs gaf middenvelder Marcel Broek ook nog eens aan niet meer voor Enschede uit te komen. Rheden komt bij winst zelfs van de 12e plaats af die aan het eind van het seizoen een club veroordeeld tot het spelen van promotie/degradatie wedstrijden.

Want de clubs die vlak boven Rheden staan, Sneek en Quick '20, spelen in Friesland tegen elkaar. Beide ploegen zijn na een aardig begin behoorlijk weg gezakt. Quick '20 koestert weer wat hoop, omdat enkele geblesseerde spelers langzaam maar zeker terug keren. Voor Sneek is het zaak om het jeugdig enthousiasme in de groep in goede banen te leiden om weer punten te pakken.

Tot slot kruisen de nummers 8 en 7 in Babberich de degens. Babberich ontvangt zondag HSC '21. Babberich speelde zich afgelopen weekeinde tegen Rheden zo goed als veilig. HCS '21 kwam in een in de tweede helft spectaculaire wedstrijd tegen De Treffers een 1-1 remise overeen. Bij winst mag HSC '21 zich een subtopper noemen.

bron:
zondaghoofdklasse.nl

-----------------------------------------------------------
02-mrt-2008

De Treffers - Sneek Sportpark Zuid (Groesbeek)

Babberich - Be Quick 1887 De Buitenboom (Babberich)

Enschede SC 1 - Quick '20 1 Het Diekman (Enschede)

Lienden 1 - HSC '21/Brein De Abdijhof (Lienden)

Rheden 1 - Achilles '29 Sportpark v.v. Rheden

SVBO 1 - WKE Gem . Sportpark SVBO a/d Parkstraat

WSV - Bataven 1 De Voorwaarts (Apeldoorn)