dinsdag

Na Erwin Koen en Orin de Waard, verlaat ook Bjorn Suppers De Treffers.


Bjorn Suppers verlaat De Treffers na dit seizoen. De middenvelder keert terug bij de club waar hij begon met voetballen: Herpinia.
De verdedigende middenvelder is bezig aan zijn vierde seizoen bij De Treffers. „Ik vind het mooi geweest op dit niveau”, legt de 32-jarige Suppers uit. „Hiervoor heb ik zes jaar bij UDI’19 in de top van het amateurvoetbal gespeeld. Het drie keer in de week trainen, de thuissituatie: alles bij elkaar kies ik voor de terugkeer naar Herpinia.”
Een aardige bijkomstigheid is dat hij bij de tweedeklasser uit Herpen gaat samenspelen met zijn twee jaarudere broer Jordie, die momenteel al voor Herpinia speelt

Bjorn Suppers


Erwin Koen (1978) speelt in het nieuwe seizoen voor JVC Cuijk. Koen is op meerdere posities voorin inzetbaar en speelde voorheen onder andere voor FC Groningen, Rot-Weis Essen, Alemania Aachen en Telstar.

Erwin Koen

Orin De Waard groeide vorig seizoen uit tot de gevaarlijkste aanvaller van De Treffers, maar heeft vooralsnog een moeizaam tweede jaar. De 27-jarige geboren Amsterdammer scoorde ook zes keer in de competitie, waarvan twee keer in de openingswedstrijd bij FC Oss. De Waard kan dit seizoen niet altijd op een basisplaats rekenen
Wij wensen alle drie de spelers een goede toekomst bij hun nieuwe clubs.

Orin de Waard (foto Jos Eikholt)