1: Gemert 2-4
2: AFC 2-2
3: De Treffers 2-1

Gemert overrompelt De Treffers
Gemert heeft uitstekende zaken gedaan tegen De Treffers. Door drie doelpunten in een tijdsbestek van ruim tien minuten legde Gemert de basis voor de zege: 3-1.
In het eerste deel van de tweede helft was beslissend voor het duel. De Treffers was het Noorden even volledig kwijt en Gemert profiteerde daarvan optimaal door drie keer te scoren.

Dat de thuisclub op voorsprong kwam was overigens niet verrassend. Ook in de eerste helft was Gemert beter en vooral scherper dan De Treffers, dat vooral verdedigend een zeer wankele indruk achterliet. Met meer geluk dan wijsheid hield Erik Makaay - die zich voortdurend verbaal opwond over het nerveuze gedoe voor zijn neus - zijn doel schoon.

Gemert maakte dat kort na rust dus in een razend tempo goed. In minuut 49 kopte Mark van Dijk een vrije trap binnen. negen minuten later tikte topscorer Bas van der Reijken de 2-0 binnen en amper twee minuten later was het ook al 3-0 door invaller Jens Leijten.

De Treffers was de weg volkomen kwijt, maar herstelde zich na een rampzalig kwartier toch enigszins. Het zette weer meer druk op het doel van Gemert en dat leidde twaalf minuten voor tijd tot een tegentreffer. Saïd Echargui bracht weer wat hoop terug bij de Groesbekers. Omdat een snelle aansluitingstreffer uitbleef werd het echter nooit meer echt spannend. De Treffers zette wel druk op het doel van Van Ommeren, maar werd niet echt meer gevaarlijk, ondanks zeven minuten blessuretijd