1-0 15e (Hielke Penterman)
1-0 ruststand
1-1 Said Echargui
2-1 Nino Beukert (eindstand)

HSC'21 naar het KNVB bekertoernooiHSC'21 heeft het seizoen toch nog glans gegeven door de grote KNVB beker te halen. In Haaksbergen werd vanavond in de kwartfinale van de oostelijke districtsbeker met 2-1 gewonnen van De Treffers. Nino Beukert schoot HSC'21 in de tweede helft naar de halve finale en daardoor ook naar de KNVB beker. HSC'21 speelt in de volgende ronde van de districtsbeker in Arnhem tegen derde klasser FC Perikshaaf.

HSC'21 was in de beginfase feller dan De Treffers en Hielke Plenterman zette HSC'21 dan ook na 15 minuten op een logische 1-0 voorsprong. De Treffers kreeg daarna langzaam maar zeker een overwicht, maar wist dat, ondanks een paar behoorlijke kansen, niet in doelpunten om te zetten.

Na de pauze viel de gelijkmaker wel. Het was Said Echargui die in de 68e minuut het doelpunt voor De Treffers aantekende. Maar vijf minuten later was Nino Beukert het goudhaantje voor HSC'21. Met een mooie volley vanaf de rand van het strafschopgebied tekende Beukert voor de 2-1 voorsprong die in het restant van de wedstrijd niet meer uit handen gegeven zou worden.