donderdag

transfernieuws

Doelman Kevin Moeliker naar FC Lienden

FC Lienden heeft vlak voor het einde van het verstrijken van de overschrijvingstermijn van de profs naar de amateurs nog doelman Kevin Moeliker aangetrokken. FC Lienden kwam zondag tot overeenstemming met de van Go Ahead Eagles afkomstige Moeliker.

De 29-jarige keeper stond het afgelopen jaar onder contract bij de eerste divisie club uit Deventer, maar kwam niet aan spelen toe. De twee seizoenen daarvoor was hij wel de eerste doelman van Go Ahead Eagles. Moeliker stond eerder onder de lat bij onder meer Telstar en Dordrecht '90. De keeper probeert in het team van werkloze profvoetballers van de VVCS nog wel een contract bij een betaald voetbal vereniging af te dwingen.

Moeliker moet bij FC Lienden de concurrentie aangaan met Armand van de Top die voorlopig nog de eerste keuze blijft in Lienden. Naast Van de Top en Moeliker heeft FC Lienden nog een derde doelman met een behoorlijke staat van dienst: Bas Wijnen. Maar Wijnen is nog niet compleet hersteld van zijn beenbreuk die hij aan het begin van het vorige seizoen bij zijn vorige club Achilles '29 opliep. Bij FC Lienden wil Wijnen helemaal fit worden en zijn oude niveau weer bereiken.
zondaghoofdklasse.nl