zondag

10-mei-2009 14:30 uur:
Be Quick 1887 - De Treffers (niet beschikbaar: Jim van Aalst,
Dirk Visscher,Ahmet Kilic,Bram van Wanroij, twijfel:Ricky Bochum,)

De Bataven - Achilles '29
Germania - Babberich
Lienden - Joure SC
Quick '20 1 - Alcides
SneekWit-Zwart - WKE
WSV - HSC '21

WKE maakt zich op voor de titel

EMMEN - De hoofdmacht van WKE is klaar voor de kampioenswedstrijd in Sneek. Er is deze week hard getraind en de medische staf heeft overuren gemaakt om de spelers fit te krijgen. Behalve de langdurig geblesseerden Barrie Hoogeveen en Bjorn Zwikker is iedereen fit voor morgen.

Er vertrekken vanaf het woonwagenkamp in Emmen tien volle supportersbussen naar Sneek voor de kampioenswedstrijd van hun WKE tegen Sneek Wit -Zwart. De verwachting is dat er totaal ongeveer 1500! supporters uit Emmen naar Sneek komen om hun favorieten aan te moedigen in deze wedstrijd. Alle supporters zullen oranje gekleed gaan.

Mocht WKE kampioen worden, dan is er na de rondrit door Emmen een huldiging van de selectie in de enorme feesttent die geplaatst is op de parkeerplaats voor de kantine en ruimte biedt aan ongeveer 2000!! mensen.

Na deze huldiging zal het feest pas echt losbarsten en zijn er onder andere optredens van zeven artiesten, waaronder natuurlijk WKE-aanhanger en zanger Jannes en Bouke.
Het feest zal zeker tot in de late uurtjes duren en zal maandag worden voortgezet met wederom optredens van talloze artiesten.
zondaghoofdklasse.nl