donderdag

uitslagen 1 mei en nieuwe stand

FC Lienden steviger op de vierde plaats

F.C. Lienden heeft vanmiddag goede zaken gedaan in de strijd om de vierde plaats en de vervangende periodetitel. In Oldenzaal werd Quick´20 met 1-0 verslagen. Lienden heeft nu vier punten voorsprong op HSC´21. In de andere inhaalwestrijd verzuimde Sneek zich veilig te spelen. De Friezen kwamen niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen Be Quick 1887.
====================================================================

Sneek - Be Quick 1887 0-0

*Sneek had zich bij winst veilig kunnen spelen, maar de ploeg kwam net zoals Be Quick niet tot scoren. Voor de pauze kreeg Sneek via Theo Ydema een paar kansen, maar Be Quick doelman Remco Molenaar was een sta in de weg. Na rust begon Be Quick beter aan de wedstrijd. De Groningers claimden een strafschop toen Willem Lanjouw in de '16' neergelegd werd, maar kregen die niet. Diezelfde Lanjouw lobte een bal net over het doel van Sneek. Daarna kreeg Sneek weer kansen. Molenaar stopte een inzet van Klaas Schotanus en de teruggehaalde Dennis Schat kopte een bal net over. Willem Lanjouw schoot namens Be Quick nog net voorlangs.
===============================================================
Quick '20 - F.C. Lienden 0-1

0-1 Frank Hol (14.)

*F.C. Lienden deed vanmiddag goede zaken in de strijd om de vierde plaats en een ticket voor de grote KNVB beker. Nadat Marco Holster het van afstand geprobeerd had namens Lienden, kreeg Frank Hol na een klein kwartier de bal in de loop mee en tekende de enige treffer aan. Roel Hendriks en Hol kregen nog mogelijkheden om de score te verhogen. Aan de andere kant was Tim Engbers vanuit een vrije trap dichtbij. Ook na rust kreeg Engbers vanuit een vrije trap een grote kans, maar Lienden doelman Armand van den Top wist de bal uit zijn doel te ranselen. In de slotfase miste Roel Hendiks namens Lienden nog twee grote mogelijkheden.