2-1 Ivo Rigter (32)
3-1 Peter van Putten (74)
3-2 Jasper Zuidwijk (89)
Toeschouwers: 4000
*Achilles '29 had een vliegende start. Na vijf minuten kon Peter van Putten na een vrije trap van Thijs Hendriks volledig vrijstaand de 1-0 maken. Na een verre ingooi van Fabian Peppinck kopte Roel Fernand de gelijkmaker binnen. Lang kon De Treffers niet van het doelpunt genieten. Ivo Rigter maakte vijf minuten later vanuit de draai 2-1. Thijs Hendriks kreeg nog een kans namens Achilles en Erik Makaay zag er niet goed uit toen hij half over een simpele bal maaide. Na de pauze controleerde Achilles '29 de wedstrijd. De Treffers probeerde het met opportunistisch spel door de bal snel naar voren te gooien. Een vrije trap van De Treffers ging net naast en Jasper Zuidwijk kreeg een vrije kopkans, maar die bal ging over. Na een voorzet van Bas van Deinsen kon Peter van Putten vrijstaand de 3-1 op het bord zetten. De Treffers geloofde er daarna niet meer in en ontsnapte aan een grotere achterstand toen Djimmie van Putten net naast schoot. Vlak voor tijd zette Jasper Zuidwijk de 3-2 eindstand op het bord. Na afloop waren alle partijen het er over eens dat Achilles '29 verdiend gewonnen had. Achilles '29 kan zich nu opmaken voor de wedstrijden om het kampioenschap van Nederland. De tegenstanders uit de zondagafdeling zijn Deurne en Hollandia. Zondag 18 mei speelt Achilles thuis tegen Hollandia.

Achilles de baas in Groesbeek (kliksport)