vrijdag

Beste (De Treffers) mensen,

Graag nodig ik jullie uit voor een unieke avond op 18 mei bij ‘De Linde’ in Groesbeek!

Deze avond staat in het teken van voetbal en dan met name de Topklasse (zie onderstaand)
Hans Kraay jr, Jan van Deinsen, Johan de Kock en Eric Meijers zullen die avond belangeloos deelnemen aan het ‘programma Topklasse Insite’.

De opbrengst van deze avond gaat volledig naar het KWF (Alpe d’HuZes).

Kom ook naar deze leuke en gezellige avond ten bate van KWF!

Bedankt alvast,

jullie oud(e) verzorger Jan Maas.

Wie jan niet kent!?? kijk dan even dit filmpje bij minuut 6.00

Bekijk video op YouTube

de uitnodiging:

Ottersum/Groesbeek – Op woensdag 18 mei a.s. zal er op initiatief van het Ottersumse Alpe d’HuZes Team ‘Voor Peter’ een bijzondere avond worden georganiseerd. In ‘De Linde’ te Groesbeek staat een viertal trainers uit de Topklasse van het zondagamateurvoetbal centraal.

Jan Maas, momenteel verzorger bij JVC Cuijk (en in het verleden van De Treffers en Achilles ’29), is de initiatiefnemer van deze unieke avond. Samen met zijn teamgenoten rijdt hij op 9 juni meerdere malen de Alpe d’Huez op in de strijd tegen kanker. Deze avond staat dan ook niet alleen in het teken van ‘praten over voetbal’ maar evenzeer in het teken van zoveel mogelijk geld ophalen voor het goede doel. Dit betekent dat iedereen die zijn/haar bijdrage levert, dit volledig belangeloos doet!


Tijdens deze avond zal, in lijn van het bekende TV-programma ‘Voetbal International’, worden ingegaan op de ervaringen van het eerste jaar in de Topklasse. Uiteraard zullen ook onderwerpen als ‘mogelijkheden tot doorstroming naar het betaald voetbal’ aan bod komen.

Het belooft een interessante en dynamische avond te worden. De trainers zijn namelijk niet de minste…. Hans Kraay jr. (FC Lienden), Jan van Deinsen (JVC Cuijk), Johan de Kock (De Treffers) en Eric Meijers (Achilles’29) zijn met elkaar goed voor heel wat jaren ervaring in het betaalde en amateurvoetbal. De avond zal gepresenteerd worden door Robert Claus. Hij zal op geheel eigen wijze de rol van ‘Wilfred Genee’ gestalte geven en dus zorgen voor een ‘strakke’ leiding.

De entree bedraagt 15 euro en de koffie/thee is inbegrepen. De opbrengst gaat volledig naar het goede doel. Dat geldt ook voor de opbrengst (na aftrek van de werkelijke kosten) van de consumpties. Aanvang van de avond is 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) en het officiële programma duurt tot ca. 21.30 uur. Na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een drankje na te praten, en op een groot scherm te kijken naar de 2e helft van de Europa League finale.

Iedereen is van harte welkom! Als supporter, sponsor, Alpe d’HuZes betrokkene of gewoon als geïnteresseerde: Je mag deze avond niet missen en je steunt ook een belangrijk goed doel!