14:30 uur Achilles '29 - De Treffers 1-1
Scheidsrechter: Janson, P.J.L.

82e Mark van Haarlem (1-0)
90e Sherwin Grot (1-1)
De Treffers wist in de laatste minuut van de wedstrijd een punt uit het vuur te slepen in de derby tegen Achilles '29. Sherwin Grot was het goudhaantje voor de mannen van Johan de Kock. Het leek er in het begin niet op dat De Treffers slechts een puntje zou versieren. De Treffers had een veldoverwicht en kreeg via Said Echargui en Achmet Kilic mogelijkheden om de score te openen. De grootste kans was echter voor Achilles '29 toen Ivo Rigter de bal op het aluminium mikte.

Na de pauze waren er in eerste instantie weinig kansen te zien. Maar halverwege de tweede helft kon Echargui alleen op doelman Barry Ditewig van Achilles '29 afgaan, na een foute uittrap van Ditewig, maar de doelman was de sterkste in het duel. Frank Hol wist in de 75e minuut oog in oog met De Treffers doelman Dennis Smit het net niet te vinden. In de 83e minuut was het wel raak voor Achilles '29. Mark van Haarlem, die na de pauze in de ploeg was gekomen, wist de bal achter Ditewig te krijgen. Toen iedereen op De Heikant dacht dat Achilles '29 met de drie punten aan de haal zou gaan besliste Grot ander. Uit een afgeslagen corner tekende hij de 1-1 aan.