Achilles '29 - Nieuw Buinen 6-0
Be Quick 1887 - Babberich 5-2
HSC '21 - Lienden 0-1
***************

WKE en De Treffers maakten er op een zwaar bespeelbaar veld in Emmen er een echte topper van. Tegenvaller voor WKE was dat Erik Eleveld vanwege een blessure niet mee deed. Bjorn Zwikker die lang geblesseerd was startte daarom in de basis. WKE zette in de beginfase de toon. Robert Fik leek vanuit een vrije trap te scoren, maar de scheidsrechter vond niet dat de bal de doellijn gepasseerd was. Paul Weerman kreeg later een behoorlijke kans, maar zijn kopbal miste net de juiste richting. De Treffers werd daarna sterker en kreeg de nodige kansen waarbij steeds Ahmet Kilic bij betrokken was. Kilic gaf Derek de Bruijn een goede mogelijkheid, maar De Bruijn miste. Even later was Orin de Waard dicht bij een doelpunt voor De Treffers. In de 33e minuut was De Waard wel succesvol na voorbereidend werk van Kilic en tekende de 1-0 aan. Vlak voor rust kreeg Bas Hooiveld namens WKE een grote kans op de gelijkmaker, maar hij lobte de bal over het doel van Erik Makaay. Na de pauze hadden beide ploegen de zaken verdedigend goed voor elkaar en waren er weinig kansen voor de doelen te noteren. Paul Weerman kreeg wel een aardige kopkans, maar die miste net het doel. De gelijkmaker viel vanuit een corner van Almar Doek die van dichtbij door Robert Fik ingekopt werd: 1-1. Vlak voor tijd kreeg Frits van Putten namens De Treffers nog een goede kans, maar hij schoot net naast. Het gelijke spel was een goede afspiegeling van de krachtsverhoudingen.